0591 - 79 90 18

Letselschade advocaat nodig in Emmen?

Uw vakkundige letselschadespecialist in Emmen

Bij ons advocatenkantoor werken gespecialiseerde letselschade advocaten. Zij bieden uitmuntende juridische ondersteuning en rechtshulp bij uw letselschadezaken. Zoekt u een advocaat in Emmen of omgeving van Emmen? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Mr. Niek Wolthers

In 2005 werd advocatenkantoor Wolthers Jagersma door hem opgericht. Niek Wolthers heeft rechten gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen en heeft de Grotius Academie Personenschade afgerond. Hij is gespecialiseerd in letselschade en heeft jaren aan de zijde van verzekeraars gewerkt. Dat maakt hem bij uitstek een geschikte advocaat voor uw letselschadezaak. Hij weet namelijk precies hoe verzekeraars werken en wat er nodig is om tot een aanvaardbare schaderegeling te komen.

Mr. Pieter Jagersma

In 1994 rondde de advocaat Pieter Jagersma zijn studie af aan de Universiteit van Utrecht. Ook hij heeft de Grotius Academie Personenschade gedaan en is zijn carrière begonnen bij een rechtsbijstandverzekeraar. Later kwam hij bij een expertisebureau dat letselschades behandelt, dus hij heeft gewerkt voor zowel verzekeraars als slachtoffers. In 2006 trad hij toe tot de maatschap.

Mr. Sandra Weening – Bootsma

Na haar studie rechten aan de Rijksuniversiteit Groningen is ze haar loopbaan begonnen in 1997 bij een advocatenkantoor. Direct heeft Sandra Weening – Bootsma zich gespecialiseerd in letselschadezaken en ze vindt het een uitdaging om slachtoffers bij te staan.

Direct een letselschade expert in Emmen of regio Emmen nodig? Neem vrijblijvend contact op met ons.

 
Wolthers Jagermsa letselschade advocaten

Uw letselschade advocaten

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten voert geen algemene rechtspraktijk, maar heeft zich gespecialiseerd in letselschade. Als kantoor zijn wij aangesloten bij het Register Letselschade, waardoor u bent verzekerd van topkwaliteit. Daarnaast is een aantal van onze letselschade advocaten aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten, Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade en de Nederlandse Orde van Advocaten.

Oprichter Niek Wolthers:
"Verzekeraars zetten hun beste experts in. Slachtoffers hebben ook recht op een professional die voor hun belang op komt. Zo staan zij in het gesprek met de verzekeraar niet alleen."

 

Waarom Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten?

  • Juristen met veel kennis en ervaring
  • Juridische bijstand van topkwaliteit
  • Altijd een persoonlijke benadering

Beoordelingen Google Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische missers
• Productiefouten
• Geweldsdelicten
• Slechte arbeidsomstandigheden

Werkgebied

Emmen centrum, Angelslo, Bargeres, Bargermeer, Delftlanden, Emmerhout, Emmermeer, Emmerschans, Parc Sandur, de Rietlanden en Coevorden.

Hoofdvestiging