0591 - 79 90 18

Letselschade advocaat nodig in Emmen?

Arbeidsongeschikt na bedrijfsongeval in Emmen?

Een bedrijfsongeval kan zeer nare gevolgen hebben. Bent u betrokken geraakt bij een ongeluk op het werk? Denk hierbij aan ongelukken met een machine op uw werk of een val van een hoge steiger. Als werknemer kunt u allerlei klachten krijgen: rug- en polsklachten of bijvoorbeeld letsel aan uw hand, arm of been. In veel gevallen kunt u hiervoor een letselschadevergoeding krijgen, uw werkgever is namelijk aansprakelijk bij een bedrijfsongeval. Heeft u letselschade in Emmen of regio Emmen opgelopen na een bedrijfsongeval? Neem dan contact op met Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten. Wij staan u graag bij en helpen u de vergoeding te krijgen die u verdient.

Meer oorzaken dan een bedrijfsongeval alleen

Naast een bedrijfsongeval, zijn er meerdere oorzaken te noemen die kunnen leiden tot letselschade. Heeft u per ongeluk verkeerd bloed toegediend gekregen in het ziekenhuis of er is bij een operatie een instrument in uw lichaam achtergebleven? Dan heeft u te maken met een medische misser. Ook kunt u letselschade oplopen door een hondenbeet van een valse viervoeter in het park in Emmen, gebrekkige producten of vallende dakpannen. Veel mensen weten niet waar ze een vergoeding voor kunnen krijgen. Schakel bij twijfel daarom altijd een specialist in. Wij zijn er voor u in Emmen en de gehele omgeving van Emmen. Bel ons direct op 0591 - 79 90 18 voor meer informatie.

 
Wolthers Jagermsa letselschade advocaten

Uw letselschade advocaten

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten voert geen algemene rechtspraktijk, maar heeft zich gespecialiseerd in letselschade. Als kantoor zijn wij aangesloten bij het Register Letselschade, waardoor u bent verzekerd van topkwaliteit. Daarnaast is een aantal van onze letselschade advocaten aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten, Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade en de Nederlandse Orde van Advocaten.

Oprichter Niek Wolthers:
"Verzekeraars zetten hun beste experts in. Slachtoffers hebben ook recht op een professional die voor hun belang op komt. Zo staan zij in het gesprek met de verzekeraar niet alleen."

 

Waarom Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten?

  • Juristen met veel kennis en ervaring
  • Juridische bijstand van topkwaliteit
  • Altijd een persoonlijke benadering

Beoordelingen Google Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische missers
• Productiefouten
• Geweldsdelicten
• Slechte arbeidsomstandigheden

Werkgebied

Emmen centrum, Angelslo, Bargeres, Bargermeer, Delftlanden, Emmerhout, Emmermeer, Emmerschans, Parc Sandur, de Rietlanden en Coevorden.

Hoofdvestiging