0591 - 79 90 18

Letselschade advocaat nodig in Emmen?

Juridische hulp bij whiplash in Emmen?

Heeft u na een aanrijding in Emmen of omgeving blijvend last van nekklachten? Het is dan mogelijk dat u een whiplash heeft opgelopen. Doorgaans ontstaan symptomen doordat uw lichaam een klap krijgt. Uw hoofd beweegt als een ‘zweepslag’ naar achteren en voren. Hierdoor beschadigen banden en spieren in uw nek. In het beste geval houdt u hier slechts kort last van.

Blijvende symptomen

Nekpijn na een aanrijding gaat soms snel weer over. Veel slachtoffers van een aanrijding houden echter lange tijd last van vervelende symptomen. Klachten kunnen maanden, jaren of levenslang aanhouden. Vaak voorkomend zijn nekklachten en stijfheid. De pijn kan zich tot in uw ledematen verspreiden. Een whiplash heeft mogelijk ook psychische gevolgen. Er zijn verschijnselen zoals depressie en angst bij patiënten geconstateerd. Ook de concentratie en slaap kunnen achteruit gaan.

Whiplash schadevergoeding

Wellicht herkent u deze klachten en bent u op zoek naar een schadevergoeding voor uw letsel. Wolthers Jagersma helpt u bij uw whiplash in Emmen. Het is doorgaans lastig om een goede diagnose te krijgen bij een whiplash. Dit kan voor problemen met uw verzekering zorgen. In sommige gevallen willen zij geen vergoeding uitkeren. Zelfs een klein deel van de artsen wil een whiplash soms niet erkennen.

Wilt u weten waar u wel en niet recht op heeft na een whiplash? Wilt u een schadevergoeding of schadeclaim indienen? Er staat een letselschade advocaat voor u klaar in Emmen.

Wolthers Jagermsa letselschade advocaten

Uw letselschade advocaten

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten voert geen algemene rechtspraktijk, maar heeft zich gespecialiseerd in letselschade. Als kantoor zijn wij aangesloten bij het Register Letselschade, waardoor u bent verzekerd van topkwaliteit. Daarnaast is een aantal van onze letselschade advocaten aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten, Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade en de Nederlandse Orde van Advocaten.

Oprichter Niek Wolthers:
"Verzekeraars zetten hun beste experts in. Slachtoffers hebben ook recht op een professional die voor hun belang op komt. Zo staan zij in het gesprek met de verzekeraar niet alleen."

Waarom Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten?

  • Juristen met veel kennis en ervaring
  • Juridische bijstand van topkwaliteit
  • Altijd een persoonlijke benadering

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische missers
• Productiefouten
• Geweldsdelicten
• Slechte arbeidsomstandigheden

Werkgebied

Emmen centrum, Angelslo, Bargeres, Bargermeer, Delftlanden, Emmerhout, Emmermeer, Emmerschans, Parc Sandur, de Rietlanden en Coevorden.

Hoofdvestiging