085 - 106 11 20

Letselschade advocaat nodig in Emmen?

Juridische hulp bij whiplash in Emmen?

Heeft u na een aanrijding in Emmen of omgeving blijvend last van nekklachten? Het is dan mogelijk dat u een whiplash heeft opgelopen. Doorgaans ontstaan symptomen doordat uw lichaam een klap krijgt. Uw hoofd beweegt als een ‘zweepslag’ naar achteren en voren. Hierdoor beschadigen banden en spieren in uw nek. In het beste geval houdt u hier slechts kort last van.

Een schadevergoeding claimen na een whiplash kan juridisch complex zijn. Dit komt omdat het ongeluk niet altijd direct verbonden kan worden met de klachten. Omdat er dan geen causaal verband kan worden gelegd kan er ook geen vergoeding worden gegeven. Het is belangrijk om wat er allemaal gebeurt goed bij te houden. Een letselschade advocaat kan u hierbij helpen. Wij leggen contact met medische specialisten, zodat we een helder dossier aan kunnen maken en een u het beste kunnen helpen de vergoeding te krijgen waar u recht op heeft.

Blijvende symptomen

Nekpijn na een aanrijding gaat soms snel weer over. Veel slachtoffers van een aanrijding houden echter lange tijd last van vervelende symptomen. Klachten kunnen maanden, jaren of levenslang aanhouden. Vaak voorkomend zijn nekklachten en stijfheid. De pijn kan zich tot in uw ledematen verspreiden. Een whiplash heeft mogelijk ook psychische gevolgen. Er zijn verschijnselen zoals depressie en angst bij patiënten geconstateerd. Ook de concentratie en slaap kunnen achteruit gaan.

Whiplash schadevergoeding

Wellicht herkent u deze klachten en bent u op zoek naar een schadevergoeding voor uw letsel. De Letselschade Raetsman helpt u bij uw whiplash in Emmen. Het is doorgaans lastig om een goede diagnose te krijgen bij een whiplash. Dit kan voor problemen met uw verzekering zorgen. In sommige gevallen willen zij geen vergoeding uitkeren. Zelfs een klein deel van de artsen wil een whiplash soms niet erkennen.

Wilt u weten waar u wel en niet recht op heeft na een whiplash? Wilt u een schadevergoeding of schadeclaim indienen? Er staat een letselschade advocaat voor u klaar in Emmen. Neem gerust contact op door te bellen naar 085 - 106 11 20 of door ons contactformulier in te vullen.

 
 

Waarom kiest u voor ons?

  • Juristen met veel kennis en ervaring
  • Juridische bijstand van topkwaliteit
  • Altijd een persoonlijke benadering

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische missers
• Productiefouten
• Geweldsdelicten
• Slechte arbeidsomstandigheden

Werkgebied

Emmen centrum, Angelslo, Bargeres, Bargermeer, Delftlanden, Emmerhout, Emmermeer, Emmerschans, Parc Sandur, de Rietlanden en Coevorden.

Hoofdvestiging