085 - 106 11 20

Letselschade advocaat nodig in Emmen?

Aansprakelijkheid bedrijfsongeval in Emmen

Na een bedrijfsongeval bevindt u zich in een lastige situatie. U heeft letselschade opgelopen tijdens een ongeluk op uw werk en komt opeens met veel kosten te zitten. Wie is er bij een arbeidsongeval verantwoordelijk? In de meeste gevallen is de werkgever verantwoordelijk voor een ongeval dat tijdens werktijd gebeurt. In sommige situaties is de aansprakelijkheid bedrijfsongeval echter moeilijk vast te stellen. Stelt u zich voor dat u van de trap valt op uw werk, omdat u even niet oplette. U loopt ernstig letsel op door uw eigen onoplettendheid. In dit soort situaties is er niet sprake van opzet en is een schuldige moeilijk aan te wijzen.

Juridische hulp na een bedrijfsongeval

Bent u betrokken bij een bedrijfsongeval in Emmen of omgeving en weet u niet welke stappen u moet ondernemen? Bij De Letselschade Raetsman werken ervaren letselschade advocaten die u kunnen helpen uw werk zo snel mogelijk weer op te pakken. In de meeste gevallen hoeft u als werknemer alleen maar aan te geven dat u een ongeluk heeft gehad op uw werk. De werkgever is verplicht om aan te tonen dat hij of zij voldoende veiligheidsmaatregelen heeft genomen om de veiligheid van de werknemers te waarborgen. Lukt het uw werkgever niet om dit aan te tonen, dan zal de werkgever aansprakelijk worden gesteld. Wilt u uw werkgever aansprakelijk stellen voor arbeidsongeschiktheid? Neem gerust contact op met ons via 085 - 106 11 20. De advocaten van De Letselschade Raetsman staan u graag bij.

 
 

Waarom kiest u voor ons?

  • Juristen met veel kennis en ervaring
  • Juridische bijstand van topkwaliteit
  • Altijd een persoonlijke benadering

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische missers
• Productiefouten
• Geweldsdelicten
• Slechte arbeidsomstandigheden

Werkgebied

Emmen centrum, Angelslo, Bargeres, Bargermeer, Delftlanden, Emmerhout, Emmermeer, Emmerschans, Parc Sandur, de Rietlanden en Coevorden.

Hoofdvestiging