0591 - 79 90 18

Letselschade advocaat nodig in Emmen?

Betrokken bij een verkeersongeval in Emmen?

Er gebeuren veel ongelukken in het verkeer die voor veel ongemak en verdriet kunnen zorgen. Een verkeersongeval kan voor lange of korte duur ingrijpende gevolgen hebben en hoogstwaarschijnlijk heeft u recht op schadevergoeding. U bent bijvoorbeeld gewond geraakt bij een aanrijding op de autoweg in Emmen of de buurt van Emmen en daarbij heeft u een whiplash opgelopen. U kunt tijdelijk niet meer aan het werk en lijdt inkomensverlies. Ook heeft u na het verkeersongeval huishoudelijke hulp nodig en extra kinderopvang. Dit alles betekent dat uw financiële plaatje er ineens heel anders uit ziet. Deze kosten kunt u verhalen op degene die aansprakelijk is voor uw ongeval.

Blijvend letsel na een verkeersongeval

Als u betrokken bent geraakt bij een verkeersongeval in Emmen of omstreken, kunt u rekenen op onze professionele letselschade advocaat in Emmen. Wij zijn aangesloten bij het netwerk van 0800 Ongeval. Dat wil zeggen dat wij aangesloten zijn bij verschillende beroepsverenigingen en dat we moeten voldoen aan de eisen van het Register Letselschade. Dit Keurmerk ontwikkelt en handhaaft de kwaliteitsnormen voor rechtshulpverleners die actief zijn in letselschadezaken. Keurmerknormen als deskundigheid, onafhankelijkheid, communicatie en duidelijkheid worden regelmatig gecontroleerd, waardoor u de garantie heeft dat u goed geholpen wordt.

 
Wolthers Jagermsa letselschade advocaten

Uw letselschade advocaten

Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten voert geen algemene rechtspraktijk, maar heeft zich gespecialiseerd in letselschade. Als kantoor zijn wij aangesloten bij het Register Letselschade, waardoor u bent verzekerd van topkwaliteit. Daarnaast is een aantal van onze letselschade advocaten aangesloten bij de Vereniging van Letselschade Advocaten, Advocaten voor Slachtoffers van Personenschade en de Nederlandse Orde van Advocaten.

Oprichter Niek Wolthers:
"Verzekeraars zetten hun beste experts in. Slachtoffers hebben ook recht op een professional die voor hun belang op komt. Zo staan zij in het gesprek met de verzekeraar niet alleen."

 

Waarom Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten?

  • Juristen met veel kennis en ervaring
  • Juridische bijstand van topkwaliteit
  • Altijd een persoonlijke benadering

Beoordelingen Google Wolthers Jagersma Letselschade Advocaten

Afspraak inplannen

Via het afspraakformulier kunt u aangeven wat u is overkomen.
Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

shortcodeCommand = [bono_form]
Ochtend
Middag
Avond

Oorzaken van letselschade

• Verkeersongevallen
• Bedrijfsongevallen
• Medische missers
• Productiefouten
• Geweldsdelicten
• Slechte arbeidsomstandigheden

Werkgebied

Emmen centrum, Angelslo, Bargeres, Bargermeer, Delftlanden, Emmerhout, Emmermeer, Emmerschans, Parc Sandur, de Rietlanden en Coevorden.

Hoofdvestiging